Woensdagavond

Eetcafé
Reserveren voor    16:00
Eten klaar               18:00

Filmavond             20:00

Aanbellen bij de achterdeur.
Neem je eigen drinken mee, wij verkopen dit niet.

Eetcafé
Elke woensdag om 18:00 kun je bij ons een veganistische warme maaltijd krijgen. Dit kost 1 euro. Reserveren is wel noodzakelijk, dit kan voor 16:00 op ons telefoonnummer: 0591 65 33 23.

Veganistisch betekent dat voor alle ingrediënten op geen enkele manier dieren gebruikt zijn. Wij kiezen hiervoor omdat wij vinden dat dieren geen gebruiksvoorwerpen zijn maar ook recht hebben op een gelukkig leven. Ook voor de productie van melk en eieren worden dieren opgesloten in slechte omstandigheden. Door geen enkel dierlijk product te gebruiken weten we zeker dat dit niet voor ons eten gebeurt.

Verder gebruiken we zo veel mogelijk producten die winkels overhouden. Hierdoor voorkomen we dat eten weggegooid wordt en kunnen we de kosten laag houden.

Filmavond
Om 20:00 uur begint de filmavond. Als je mee hebt gegeten met het eetcafé kun je gewoon blijven zitten. Meestal beginnen we met korte filmpjes over actuele onderwerpen of een documentaire. Daarna volgt een volledige film.

Soms hebben wij in plaats van de filmavond een informatieavond of band die optreedt. Kijk bij onze agenda of zo iets gepland staat.

Filmavond